fbpx

Algemene Voorwaarden


 1. Songdance is een merknaam van Yavin & Upala VVZRL, Letterkouter 4, 9620 Velzeke, BE0699796503. De activiteiten van de VVZRL worden momenteel overgedragen naar Songdance BV, op hetzelfde adres. 
 2. Deelname aan een Songdance activiteit (zowel online als live events of coaching) is steeds op eigen risico en verantwoordelijkheid. Indien er door het deelnemen aan een activiteit persoonlijke schade wordt opgelopen of schade wordt veroorzaakt aan de gebouwen, materialen en faciliteiten, kan dit niet verhaald worden op Songdance of de lesgevers.
 3. Belangrijk is dat een Songdance activiteit geen vervanging is voor medische behandeling of enige vorm van therapie. Indien er enige twijfel is over de capaciteit om te kunnen deelnemen aan een activiteit vanwege fysieke of mentale problemen, dient de deelnemer eerste zijn of haar arts of therapeut te raadplegen. Tijdens groepsactiviteiten kunnen we geen persoonlijke of psychologische begeleiding voorzien.  
 4. Songdance is gerechtigd om de deelnemer verdere deelname aan de activiteiten te ontzeggen wanneer er geacht wordt dat dit in het voordeel is van de groep of in het voordeel van het individu in kwestie. Er zal geen terugbetaling geschieden.
 5. Specifiek beleid voor workshops en retreats:
  1. De cursist is bij aanvang van de cursus de volledige deelnamevergoeding verschuldigd tenzij anders afgesproken en schriftelijk bevestigd.
  2. Bij het tussentijds stopzetten van de cursus, geschiedt in principe geen terugbetaling voor het niet gevolgde deel.
  3. Indien er gewerkt wordt met een voorschot is dit nooit terugbetaalbaar, ongeacht van de termijn van annulatie. Het restsaldo is 50% terugbetaalbaar tot 8 weken voor de activiteit en tot 25% tot 2 weken voor de activiteit. Bij annulatie minder dan 2 weken voor de activiteit wordt er in principe geen terugbetaling verricht, tenzij om ernstige medische redenen.
  4. Indien er niet gewerkt wordt met een voorschot is de activiteit 100% terugbetaalbaar tot 2 maanden vooraf. Daarna is 50% terugbetaalbaar tot 2 weken vooraf. Daarna is er in principe geen terugbetaling, tenzij om ernstige medische redenen.
 6. Voor online trajecten zoals het Jaartraject Authentiek Zingen, 'Thuis Authentiek Zingen', themapaketten of andere varianten:
  1. Voor het Jaartraject Authentiek Zingen geldt er een 30 dagen geld-terug-garantie. Bij een periodieke betaling is het mogelijk om iedere periodie kosteloos op te zeggen.
  2. Voor alle andere online producten (uitz. de cadeaubon) geldt een 14 dagen geld-terug-garantie. Bij een periodieke betaling is het niet toegestaan om op te zeggen. Inschrijven is bindend voor het ganse bedrag. Het is een service die we aanbieden om gespreid te kunnen betalen en geen opzegbaar abonnement.
  3. De geld-terug-garantie is niet geldig op tijdelijke aanbiedingen of wanneer er een kortingsbon werd gebruikt.
 7. Het is niet toegestaan om een cadeaubon op eigen naam te activeren.
 8. Facturen kunnen aangevraagd worden via info@songdance.be.
 9. Enkel het Belgisch recht is van toepassing en de rechtbanken te Gent zijn uitsluitend bevoegd.

>