fbpx

Algemene Voorwaarden


 1. Deelname aan een Songdance activiteit (zowel online als live events of coaching) is steeds op eigen risico en eigen verantwoordelijkheid. Indien er door het deelnemen aan een activiteit persoonlijke schade wordt opgelopen of schade wordt veroorzaakt aan de gebouwen, materialen en faciliteiten, kan dit niet verhaald worden op Songdance of de lesgevers.
 2. Belangrijk is dat een Songdance activiteit geen vervanging is voor medische behandeling of enige vorm van therapie. Indien er enige twijfel is over de capaciteit om te kunnen deelnemen aan een activiteit vanwege fysieke of mentale problemen, dient de deelnemer eerste zijn of haar arts of therapeut te raadplegen. Tijdens groepsactiviteiten kunnen we geen persoonlijke of psychologische begeleiding voorzien.  
 3. Songdance is gerechtigd om de deelnemer verdere deelname aan de activiteiten te ontzeggen wanneer er geacht wordt dat dit in het voordeel is van de groep of in het belang van het individu in kwestie. Er zal geen terugbetaling geschieden.
 4. Specifiek beleid voor workshops en retreats:
  1. De cursist is bij aanvang van de cursus de volledige deelnamevergoeding verschuldigd tenzij anders vermeld op de site.
  2. Bij het tussentijds stopzetten van de cursus, geschiedt er in principe geen terugbetaling voor het niet gevolgde deel.
  3. Indien er gewerkt wordt met een voorschot is dit nooit terugbetaalbaar, ongeacht van de termijn van annulatie. Het restsaldo is 50% terugbetaalbaar tot 8 weken voor de activiteit en tot 25% tot 2 weken voor de activiteit. Bij annulatie minder dan 2 weken voor de activiteit wordt er in principe geen terugbetaling verricht, tenzij om ernstige medische redenen.
  4. Indien er niet gewerkt wordt met een voorschot is de activiteit 100% terugbetaalbaar tot 2 maanden vooraf. Daarna is 50% terugbetaalbaar tot 2 weken vooraf. Daarna is er in principe geen terugbetaling, tenzij om ernstige medische redenen.
 5. Specifiek beleid voor online trajecten zoals het Jaartraject Authentiek Zingen, 'Thuis Authentiek Zingen' of andere varianten:
  1. Voor het Jaartraject Authentiek Zingen geldt er een 30 dagen geld-terug-garantie.
  2. Bij een periodieke betaling is het mogelijk om iedere periode kosteloos op te zeggen.
  3. Indien er een gratis coaching wordt aangeboden bij de aankoop van het Jaartraject, dan kan dient de sessie plaats te vinden minimaal 30 dagen na aankoop. Indien de sessie vroeger wordt ingepland, doet men afstand van de 30 dagen geld-terug-garantie.
 6. Enkel het Belgisch recht is van toepassing en de rechtbanken te Gent zijn uitsluitend bevoegd.

>