__CONFIG_widget_menu__{"menu_id":"31","dropdown_icon":"style_1","mobile_icon":"style_1","dir":"tve_horizontal","icon":{"top":"","sub":"",".menu-item-8984":"k7g9qea4"},"uuid":"m-16ab6d60f4b","template":-1,"template_name":"Basic","unlinked":[],"layout":{"default":"grid"},"mega_desc":"e30=","images":[],"actions":[],"top_cls":{".menu-item-8113":""},"tve_shortcode_rendered":1}__CONFIG_widget_menu__

Thuis Authentiek Zingen

Thuis
Authentiek Zingen

Wat kan Authentiek Zingen voor jou betekenen?

play

​Probeer de gratis
Introductiesessie

​Probeer de gratis
Introductiesessie

Je kan wél zingen,
ook al denk je misschien van niet

Hebben ze jou ook weleens gezegd dat je niet mooi of juist kon zingen? En hoe voelde je je daarbij?
Bij Songdance weten we dat iedereen kan zingen. Authentiek Zingen maakt je stem vrijer; met enkele kleine stapjes en tips ben je zo vertrokken om opnieuw te genieten van je eigen stem!

Zo'n leuke manier
van groeien

Wanneer je via muziek en klank je emoties vrijuit laat stromen, is​​​​ het altijd een beetje spelen. Een fijne en krachtige manier om persoonlijke groei te bewerkstelligen.

Meditatie en zingen
A marriage made in heaven

Misschien mediteer je al of heb je het voornemen om te mediteren, maar komt het er niet altijd van. Klank en​​​​ mantrazingen is een effectieve en aangename manier om in een meditatieve staat te komen.

Muziek die raakt,
helemaal voor jou

Voor het maken van iedere sessie stemden we ons af op een beoogde energie en de sessie werd in een daarbij passend kleedje gestoken. Nauwgezet werden de instrumenten gekozen van de meest klassieke tot de meest inheemse. Soms onverwachts, dan weer ludiek, frivool, kortom steeds nieuw en verfrissend!

Jij bent de ware
op wie je zo lang hebt gewacht

Ga je weleens op date met jezelf? Even weg van alle zorgen en dagelijkse beslommeringen. Misschien sta je steeds klaar voor een ander en is het goed om eens te luisteren naar eigen noden?
Authentiek Zingen is de ideale vorm om op een regelmatige basis even 'stop' te zeggen en diep te verbinden met jezelf. Jouw stem en jouw lichaam bevatten vele antwoorden waar je op dat moment bewust van kunt worden.

Diepe ontspanning
en stress release

Authentiek Zingen bevrijdt geblokkeerde energie en zorgt voor een hernieuwde stroom door je lichaam., met vitaliteit en ontspanning als ge​​​​volg.

Ervaar zelf de kracht van Authentiek Zingen

We kunnen erover schrijven en erover vertellen, maar alleen jouw ervaring kan echt tellen. Dankzij deze gratis sessie willen we jou de mogelijkheid geven om Authentiek Zingen zelf thuis te ervaren...

Ervaar zelf de kracht van Authentiek Zingen

We kunnen erover schrijven en erover vertellen, maar alleen jouw ervaring kan echt tellen. Dankzij deze gratis sessie willen we jou de mogelijkheid geven om Authentiek Zingen zelf thuis te ervaren...

Thuis Authentiek Zingen

Thuis
Authentiek Zingen

Authentiek Zingen is klank geven aan de energie van het moment. Het is je stem gebruiken als tool om dieper in contact te komen met wie je werkelijk bent. Het maakt daarbij niet uit of je goed kunt zingen of je stem kraakt en piept.

Sessies Authentiek Zingen combineren meditatie en zang om jou als mens vrijer te maken en zodoende jouw stem vrijer te laten klinken. 

Thuis Authentiek Zingen is een krachtige, liefdevolle en speelse ontdekkingstocht van je eigen binnenwereld via klank en muziek.

Concreet

  • 6, 12 of 18 sessies om thuis Authentiek te Zingen.
  • Eén sessie duurt gemiddeld 20 minuten.
  • Je krijgt één sessie per week, die je doet waar en wanneer jij wilt.
  • De sessies blijven van jou. Voor altijd.
  • Authentiek Zingen kan in de leefruimte, in de wagen, in bad, in bed... Waar jij ook wilt!

De audiosessies zijn online te streamen en kun je bovendien downloaden zodat je ook zonder internet aan de slag kunt gaan.

Het is geen probleem als je het eens wat drukker hebt, want de sessies blijven beschikbaar. Je kunt dus levenslang van je favoriete sessies blijven genieten.

De sessies zijn compatibel met alle toestellen: PC, Mac, iPhone en Android. Je hoeft geen computerexpert te zijn om van de sessies te kunnen genieten. 

Het Aanbod

Momenteel bieden we 18 sessies aan in totaal, opgedeeld in 3 delen. Je kunt ofwel meteen op de 3 delen intekenen en financieel voordeel doen, ofwel beginnen met bv. deel 1 en later aanvullen met nog meer delen..

Tijdelijk aanbod
Normaal worden de sessies wekelijks doorgestuurd, maar in deze speciale tijden kan je iedere dag wel wat ondersteuning gebruiken.
KLIK OP 'TIJDELIJK AANBOD' HIERONDER.

6 sessies

€ 48

DEEL 1 (6 sessies)

Goed voor 6 weken Authentiek Zingen!

12 sessies

€ 94

DEEL 1 (6 sessies)
DEEL 2 (6 sessies)

Goed voor 12 weken Authentiek Zingen!


Bespaar € 2.

18 sessies

€ 139

DEEL 1 (6 sessies)
DEEL 2 (6 sessies)
DEEL 3 (6 sessies)

Goed voor 18 weken Authentiek Zingen!


Bespaar € 5.

6 sessies

€ 49

DEEL 1 (6 sessies)

Vandaag: € 25
Binnen 4 weken: € 24

12 sessies

€ 99

DEEL 1 (6 sessies)
DEEL 2 (6 sessies)

Vandaag: € 33
Binnen 4 weken: €33

Binnen 8 weken: €33

18 sessies

€ 148

DEEL 1 (6 sessies)
DEEL 2 (6 sessies)
DEEL 3 (6 sessies)

Vandaag: € 37
Binnen 4 weken: €37

Binnen 8 weken: €37

Binnen 12 weken: €37

6 sessies

€ 48

DEEL 1 (6 sessies)

Goed voor 6 dagen Authentiek Zingen!

12 sessies

€ 94

DEEL 1 (6 sessies)
DEEL 2 (6 sessies)


Goed voor 12 dagen Authentiek Zingen!

Bespaar € 2.

18 sessies

€ 139

DEEL 1 (6 sessies)
DEEL 2 (6 sessies)
DEEL 3 (6 sessies)


Goed voor 18 dagen Authentiek Zingen!

Bespaar € 5.

*De gespreide betaling is niet tussentijds opzegbaar.
**Geld-terug-garantie is niet geldig voor het tijdelijk aanbod.

De sfeer van de sessies verkennen

De sessies Authentiek Zingen zijn muzikaal erg uiteenlopend.

Iedere week opnieuw mag je een totaal andere ervaring verwachten.
Hieronder enkele korte fragmenten...

Enjoy your voice

The Morning

Calabash Freestyle

Gospel of Awareness

Zij gingen jou voor... 

De ongedwongenheid waarmee ik klanken heb kunnen laten komen en stromen; dit had ik in het begin van de cursus nooit voor mogelijk gehouden. Echt, dit is een waarlijk geschenk. - Gert B.

Ik word hier zo blij van! Voel letterlijk de energie stromen, kippenvel…een mooi cadeau aan mezelf waar ik intens van geniet. Dank je wel, Songdance, voor jullie warme begeleiding. - Anja C.

Ik ga door een erg moeilijke periode en deze sessies gaven troost. Ik zal ze nog menigmaal herhalen. Zo enorm bedankt! Dit heb ik nodig, steeds weer. - Annemarie R.

Wat een diepgang, wat een intensiteit! Ik durf veel intenser te zingen en laat mijn stem veel meer klinken! Dit geeft zoveel meer diepgang in mijn voelen. Het feit dat je terug kan gaan, wanneer je wil, en naar waar je wil, is ook een heel mooi en waardevol gegeven.
Diepe dankbaarheid! - An P.

Ik heb pas twee sessies gedaan, maar het voelt nu al enorm bevrijdend. Prachtig hoe de sessies worden begeleid: vanuit liefde, passie, eenvoud en gelijkwaardigheid. Dat voel je en geeft je ruimte om te openen. Heerlijk puur en authentiek! Liefs! - Desiree R.

Gewoon goddelijk.... elke week opnieuw verdwaal ik in mijzelf. Elke week ontdek ik mijzelf, kom ik dichter bij mijzelf, gewoon door de meditaties en het gebruiken van mijn stem. Ongelooflijk, hoe ik elke week opnieuw doorheen lagen zing die jarenlang vastzaten. Zalig om te voelen dat er steeds meer vrijheid komt. Ik ben fan, elke week opnieuw. - Lena C.

Er is meer...

Alle pakketten komen standaard met leuke extra's!

Live Streams

Geregeld zijn er live sessies Authentiek Zingen via YouTube waar je aan kunt deelnemen.

Kennisdatabank

Een antwoord op al je vragen vind je in de frequent aangevulde Kennisdatabank.

Kortingen & voorrang

Exclusieve kortingen en/of voorrang bij inschrijving voor bepaalde Songdance workshops en retreats.

Nog ervaringen... 

De ervaring is uniek en niet in woorden te vatten. De sessies zijn zo gevarieerd, meditatief en muzikaal hoogstaand. Ook de bijhorende uitleg en filmpjes zijn heel knap! Gewoon doen en voelen! ❤- Mieke B.

Klank is vanaf nu deel van wie ik ben en hoe ik in het leven sta. Een prachtig en krachtig weten is dat, ik ben jullie zo dankbaar voor dit traject, ik zal er klank aan geven terwijl ik het typ i.p.v. gewoon dank u te zeggen. - Patricia U.

Fijn om een nieuw helend instrument ter beschikking te hebben om spanning en blokkades op te lossen. Dankjewel.
- Linda F.

De makers en bezielers achter
Authentiek Zingen

Yavin

Voice Transformation Coach

Yavin (1988) leerde zichzelf op jonge leeftijd zingen en piano spelen en is een muzikant in hart en ziel. Hij behaalde een Master in de Bestuurskunde en Publiek Management, maar ging na zijn studies toch verder in de kunsten en muziek. Bij het optreden en tijdens het maken van voorstellingen ontdekte hij de transformatieve kracht van muziek en zang.
Hij geraakte steeds meer geboeid door spiritualiteit en begon op 25-jarige leeftijd met het inrichten van zangworkshops en retreats. Samen met Upala richtte hij in 2018 Songdance op om het klankwerk via live sessies en thuistrajecten verder uit te dragen. Alle muziek in deze trajecten werd door hem gecomponeerd, opgenomen en geproduced.
Naast Songdance is Yavin ook actief als artiest Yavinodan.

Upala

Space Holder & Designer

Upala (1984) werd grootgebracht door twee Ingenieurs. Haar speelsheid en spirituele gaven moesten al snel plaatsmaken voor een focus op het strikt mentale. Na een 8-jarige carrière als Ingenieur in de biochemie herontdekte zij haar innerlijke kracht en maakte een ommezwaai in haar carrière, levenshouding en zijnsstructuur.
Upala volgde daarop verscheidene opleidingen in energetische therapie en verdiepte zich onder meer in gezonde voeding. Ze herontdekte haar natuurlijke affiniteit met het mooie en het ware.
Tijdens Songdance retreats en workshops gebruikt ze haar fijnbesnaarde gevoeligheid om de groep en individuele noden in te voelen en het energetische veld mee te dragen.
Achter de schermen staat ze in voor het waarborgen van de kwaliteit waarvoor Songdance garant wilt staan. Ze ondersteunt tevens Yavin in het verankeren van de overvloedige creativiteit die zich dan in de juiste vorm kan manifesteren.

Het Aanbod

Momenteel bieden we 18 sessies aan in totaal, opgedeeld in 3 delen. Je kunt ofwel meteen op de 3 delen intekenen en financieel voordeel doen, ofwel beginnen met bv. deel 1 en later aanvullen met nog meer delen..

Tijdelijk aanbod
Normaal worden de sessies wekelijks doorgestuurd, maar in deze speciale tijden kan je iedere dag wel wat ondersteuning gebruiken.
KLIK OP 'TIJDELIJK AANBOD' HIERONDER.

6 sessies

€ 48

DEEL 1 (6 sessies)

Goed voor 6 weken Authentiek Zingen!

12 sessies

€ 94

DEEL 1 (6 sessies)
DEEL 2 (6 sessies)

Goed voor 12 weken Authentiek Zingen!


Bespaar € 2.

18 sessies

€ 139

DEEL 1 (6 sessies)
DEEL 2 (6 sessies)
DEEL 3 (6 sessies)

Goed voor 18 weken Authentiek Zingen!


Bespaar € 5.

6 sessies

€ 49

DEEL 1 (6 sessies)

Vandaag: € 25
Binnen 4 weken: € 24

12 sessies

€ 99

DEEL 1 (6 sessies)
DEEL 2 (6 sessies)

Vandaag: € 33
Binnen 4 weken: €33

Binnen 8 weken: €33

18 sessies

€ 148

DEEL 1 (6 sessies)
DEEL 2 (6 sessies)
DEEL 3 (6 sessies)

Vandaag: € 37
Binnen 4 weken: €37

Binnen 8 weken: €37

Binnen 12 weken: €37

6 sessies

€ 48

DEEL 1 (6 sessies)

Goed voor 6 dagen Authentiek Zingen!

12 sessies

€ 94

DEEL 1 (6 sessies)
DEEL 2 (6 sessies)


Goed voor 12 dagen Authentiek Zingen!

Bespaar € 2.

18 sessies

€ 139

DEEL 1 (6 sessies)
DEEL 2 (6 sessies)
DEEL 3 (6 sessies)


Goed voor 18 dagen Authentiek Zingen!

Bespaar € 5.

*De gespreide betaling is niet tussentijds opzegbaar.
**Geld-terug-garantie is niet geldig voor het tijdelijk aanbod.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Kan ik een factuur krijgen?

Ja, de factuur wordt automatisch verstuurd samen met je orderbevestiging. Tijdens het afrekenen kun je jouw bedrijfsgegevens en eventuele BTW-nummer invoeren.

Hoe kan ik na 6 sessies intekenen op het volgende deel?

Indien je koos voor het pakket van 6 of 12 sessies, kan je op het einde van respectievelijk deel 1 of deel 2 intekenen op nog sessies. Je krijg hierover een mailtje. Desgewenst kun je ook deze linkjes gebruiken:
- Thuis Authentiek Zingen - Deel 2 aanschaffen (€48)
- Thuis Authentiek Zingen - Deel 3 aanschaffen (€48)
Dagelijks Authentiek Zingen - Deel 2 aanschaffen (€48)
- Dagelijks Authentiek Zingen - Deel 3 aanschaffen (€48)

Heb ik speciale speakers nodig?

Het is wel aan te raden om de sessies af te spelen op een degelijke speaker en niet gewoon via de speaker van je telefoon of laptop. Je kan opteren voor een bluetooth speaker, voor je stereo-installatie of bijvoorbeeld voor de speakers in de auto. We raden je af om de sessies met oortjes of met een koptelefoon te beluisteren. Je hoort jezelf dan onvoldoende zingen. 

Raad je vrienden ook aan om
Authentiek te Zingen

>