Het Jaartraject Authentiek Zingen

Ervaar zelf de kracht van Authentiek Zingen

We kunnen erover schrijven en erover vertellen, maar alleen jouw ervaring kan echt tellen. Dankzij deze gratis sessie willen we jou de mogelijkheid geven om Authentiek Zingen zelf thuis te ervaren...

Ervaar zelf de kracht van Authentiek Zingen

We kunnen erover schrijven en erover vertellen, maar alleen jouw ervaring kan echt tellen. Dankzij deze gratis sessie willen we jou de mogelijkheid geven om Authentiek Zingen zelf thuis te ervaren...

Het Jaartraject Authentiek Zingen

Het Jaartraject Authentiek Zingen beslaat 40 audiosessies (zangmeditaties), goed voor een reis van meer dan 9 maanden. Waarbij één sessie per week wordt vrijgeven. Iedere sessie is zorgvuldig opgebouwd om jou stapsgewijs mee te nemen en te laten groeien.

Via jouw persoonlijke account pagina heb je toegang tot de sessies die je overal kunt opleggen: neem de sessies mee op je telefoon, leg ze op in de wagen of speel ze af op de computer in de woonkamer.

Iedere sessie duurt ongeveer 20 minuten en gaat gepaard met een visuele en schriftelijke omkadering.

Via jouw persoonlijke account heb je evenzeer toegang tot de uitgebreide Kennisdatabank boordevol filmpjes en antwoorden op de meest courante vragen.

 • Jouw persoonlijke account pagina met een uitgebreide kennisdatabank.
 • 40 audiosessie van +/- 20 minuten, met telkens een woordje uitleg, een inspirerende visual en soms met een begeleidend filmpje.
 • Een krachtige en tegelijk speelse manier om je te bevrijden van conditioneringen en geblokkeerde emoties. 
 • Jouw stem vrijer laten klinken, opnieuw vertrouwen krijgen en plezier beleven aan zingen.
 • Er komen veel verschillende muzikale genres aan bod, iedere sessie is opnieuw verrassend anders.

De audiosessies zijn online te streamen en kun je bovendien downloaden zodat je ook zonder internet aan de slag kunt gaan.

Het is geen probleem als je het eens wat drukker hebt, want de sessies blijven beschikbaar. Je kunt dus levenslang van je favoriete sessies blijven genieten.

De sessies zijn compatibel met alle toestellen: PC, Mac, iPhone en Android. Je hoeft geen computerexpert te zijn om van de sessies te kunnen genieten. 

Het potentieel van
Authentiek Zingen

Het potentieel van Authentiek Zingen

De ongedwongenheid waarmee ik klanken heb kunnen laten komen en stromen; dit had ik in het begin van de cursus nooit voor mogelijk gehouden. Echt, dit is een waarlijk geschenk. - Gert B.

Zalig gevoel. Net alsof mijn stem mijn ganse leven in een doosje zat met een ferme strik errond en nu de strik met zachtheid verwijderd wordt en mijn stem zich kan ontluiken. Ik ben een prille vijftiger en nu pas ontdek ik dat mijn stem de verbinding is met mezelf en me de kans geeft mijn gevoelens te uiten. En dit is pas het begin. - Carine V.

Ik ga door een erg moeilijke periode en deze sessies gaven troost. Ik zal ze nog menigmaal herhalen. Zo enorm bedankt! Dit heb ik nodig, steeds weer. - Annemarie R.

Wat een diepgang, wat een intensiteit! Ik durf veel intenser te zingen en laat mijn stem veel meer klinken! Dit geeft zoveel meer diepgang in mijn voelen. Het feit dat je terug kan gaan, wanneer je wil, en naar waar je wil, is ook een heel mooi en waardevol gegeven.
Diepe dankbaarheid! - An P.

Ik heb pas twee sessies gedaan, maar het voelt nu al enorm bevrijdend. Prachtig hoe de sessies worden begeleid: vanuit liefde, passie, eenvoud en gelijkwaardigheid. Dat voel je en geeft je ruimte om te openen. Heerlijk puur en authentiek! Liefs! - Desiree R.

Gewoon goddelijk.... elke week opnieuw verdwaal ik in mijzelf. Elke week ontdek ik mijzelf, kom ik dichter bij mijzelf, gewoon door de meditaties en het gebruiken van mijn stem. Ongelooflijk, hoe ik elke week opnieuw doorheen lagen zing die jarenlang vastzaten. Zalig om te voelen dat er steeds meer vrijheid komt. Ik ben fan, elke week opnieuw. - Lena C.

Laat je inspireren

Hieronder vind je enkele teaser-filmpjes waarbij je de muziek van de sessies kunt verkennen. Telkens weer anders en muzikaal zeer uiteenlopend.

De extra's

Thuis Authentiek Zingen wordt helemaal compleet met deze leuke extra's. We bieden je graag live streams en andere voordelen aan waarin je jouw ervaring met Authentiek Zingen nog meer kunt verdiepen. 

Online Meetups

De maandelijkse online meetups via Zoom bieden een ruimte om te verbinden met andere deelnemers en om ervaringen te delen over het traject. Het is de perfecte kans om vragen te stellen over je proces of over het Authentiek Zingen.

Kennisdatabank

Een antwoord op al je vragen m.b.t. Authentiek Zingen vind je in de frequent aangevulde Kennisdatabank: een verzameling van filmpjes in een overzichtelijke en doorzoekbare structuur.

E-mail support

We staan graag voor je klaar via e-mail om je te helpen met al je technische of cursusgerelateerde vragen.

De bezielers

Yavin

Voice Transformation Coach

Yavin (°1988) leerde zichzelf op jonge leeftijd zingen en piano spelen en is een muzikant in hart en ziel. Hij behaalde een Master in de Bestuurskunde en Publiek Management, maar ging na zijn studies toch verder in de kunsten en muziek. Bij het optreden en tijdens het maken van voorstellingen ontdekte hij de transformatieve kracht van muziek en zang.
Hij geraakte steeds meer geboeid door spiritualiteit en begon op 25-jarige leeftijd met het inrichten van zangworkshops en retreats. Samen met Upala richtte hij in 2018 Songdance op om het klankwerk via live sessies en thuistrajecten verder uit te dragen. Alle muziek in deze trajecten werd door hem gecomponeerd, opgenomen en geproduced.
Naast Songdance is Yavin ook actief als artiest Yavinodan.

Upala

Space Holder & Designer

Upala (°1984) werd grootgebracht door twee Ingenieurs. Haar speelsheid en spirituele gaven moesten al snel plaatsmaken voor een focus op het strikt mentale. Na een 8-jarige carrière als Ingenieur in de biochemie herontdekte zij haar innerlijke kracht en maakte een ommezwaai in haar carrière, levenshouding en zijnsstructuur.
Upala volgde daarop verscheidene opleidingen in energetische therapie en verdiepte zich onder meer in gezonde voeding. Ze herontdekte haar natuurlijke affiniteit met het mooie en het ware.
Tijdens Songdance retreats en workshops gebruikt ze haar fijnbesnaarde gevoeligheid om de groep en individuele noden in te voelen en het energetische veld mee te dragen.
Achter de schermen staat ze in voor het waarborgen van de kwaliteit waarvoor Songdance garant wilt staan. Ze ondersteunt tevens Yavin in het verankeren van de overvloedige creativiteit die zich dan in de juiste vorm kan manifesteren.

Jaartraject Authentiek Zingen PRO

Combineer nu het Jaartraject Authentiek Zingen met het Mantrapakket met Pro-licentie. 
Het Mantrapakket werd speciaal ontworpen voor deelnemers van het Jaartraject Authentiek Zingen die zelf met de sessies Authentiek Zingen aan de slag willen gaan in hun praktijk of tijdens hun activiteiten. Het Mantrapakket maakt het mogelijk om op een laagdrempelige manier jouw deelnemers en cliënten te begeleiden in sessies Authentiek Zingen en zodoende de transformerende kracht van de muziek zijn werk te laten doen.

Onze krachtige mantra’s zijn geschikt voor alle creatieve professionals en therapeuten die ernaar verlangen om hun horizon te verruimen, hun professionele praktijk te verdiepen en hun aanbod naar een ander niveau te verheffen. Van yoga-, dans- en bewegingsdocenten tot meditatiebegeleiders en koorleiders!

Intekenen op het Jaartraject Authentiek Zingen

Het Jaartraject
Authentiek Zingen

 • Het Jaartraject met 40 wekelijkse audiosessies
 • Groepsondersteuning: 10 maandelijkse online meetups
 • Kennisdatabank
 • Levenslange toegang tot de sessies
 • Ondersteuning via e-mail en chat

€ 499
Eenmalige betaling

10 x € 57
Herhaalbetaling om de 4 weken

Het Jaartraject
Authentiek Zingen

 • Het Jaartraject met 40 wekelijkse audiosessies
 • Groepsondersteuning: 10 maandelijkse online meetups
 • Kennisdatabank
 • Levenslange toegang tot de sessies
 • Ondersteuning via e-mail en chat

€ 648
Eenmalige betaling

10 x € 75
Herhaalbetaling om de 4 weken

Ons verkoopbeleid

Songdance gaat voluit voor tevreden deelnemers. Daarom bieden we een 30 dagen geld-terug-garantie. Dit geldt zowel voor de eenmalige als voor de periodieke betalingsoptie.


Als je kiest voor de periodieke betaling, dan kun je het Jaartraject te allen tijde stopzetten. Je behoudt daarbij de sessies waarvoor je reeds betaalde, maar toekomstige betalingen worden geannuleerd. Let wel: een stopzetting dient steeds te gebeuren 5 dagen vóór de verwerking van de eerstvolgende periodieke betaling.

De sessies blijven levenslang van jou, dus je kunt met een gerust hart je eigen tempo volgen.


Veel gestelde vragen (FAQ)

Kan ik een factuur krijgen?

Ja, de factuur wordt automatisch verstuurd samen met je orderbevestiging. Tijdens het afrekenen kun je jouw bedrijfsgegevens en eventuele BTW-nummer invoeren.

Met een Nederlands btw-nummer zal er overigens geen BTW worden aangerekend in het kader van de intracommunautaire dienstverlening. 

Wanneer gaan de sessies door?

De eerste sessie is beschikbaar meteen na je inschrijving. Je kunt er dus meteen aan beginnen als je wilt. De volgende sessie volgt dan telkens exact 7 dagen na de vorige. Als je bv. op zondag inschrijft, zal je telkens een nieuwe sessie ontvangen op zondag.

De sessies blijven altijd beschikbaar, dus je kunt ze doen waar en wanneer het jou uitkomt.

Heb ik speciale speakers nodig?

Het is wel aan te raden om de sessies af te spelen op een degelijke speaker en niet gewoon via de speaker van je telefoon of laptop. Je kan opteren voor een bluetooth speaker, voor je stereo-installatie of bijvoorbeeld voor de speakers in de auto. We raden je af om de sessies met oortjes of met een koptelefoon te beluisteren. Je hoort jezelf dan onvoldoende zingen. 

>