fbpx

Ontdek het Jaartraject
Authentiek Zingen

Ontdek het Jaartraject
Authentiek Zingen

Je kan wél zingen,
ook al denk je misschien van niet

Hebben ze jou ook weleens gezegd dat je niet mooi of juist kon zingen? En hoe voelde je je daarbij?
Bij Songdance weten we dat iedereen kan zingen. Authentiek Zingen maakt je stem vrijer; met enkele kleine stapjes en tips ben je zo vertrokken om opnieuw te genieten van je eigen stem!

Zo'n leuke manier
van groeien

Wanneer je via muziek en klank je emoties vrijuit laat stromen, is​​​​ het altijd een beetje spelen. Een fijne en krachtige manier om persoonlijke groei te bewerkstelligen.

Meditatie en zingen
A match
 made in heaven

Misschien mediteer je al of heb je het voornemen om te mediteren, maar komt het er niet altijd van. Klank en​​​​ mantrazingen is een effectieve en aangename manier om in een meditatieve staat te komen.

Muziek die raakt,
helemaal voor jou

Voor het maken van iedere sessie stemden we ons af op een beoogde energie en de sessie werd in een daarbij passend kleedje gestoken. Nauwgezet werden de instrumenten gekozen van de meest klassieke tot de meest inheemse. Soms onverwachts, dan weer ludiek, frivool, kortom steeds nieuw en verfrissend!

Jij bent de ware
op wie je zo lang hebt gewacht

Ga je weleens op date met jezelf? Even weg van alle zorgen en dagelijkse beslommeringen. Misschien sta je steeds klaar voor een ander en is het goed om eens te luisteren naar eigen noden?
Authentiek Zingen is de ideale vorm om op een regelmatige basis even 'stop' te zeggen en diep te verbinden met jezelf. Jouw stem en jouw lichaam bevatten vele antwoorden waar je op dat moment bewust van kunt worden.

Diepe ontspanning
en stress release

Authentiek Zingen bevrijdt geblokkeerde energie en zorgt voor een hernieuwde stroom door je lichaam., met vitaliteit en ontspanning als ge​​​​volg.

Ervaar zelf de kracht van Authentiek Zingen

We kunnen erover schrijven en erover vertellen, maar alleen jouw ervaring kan echt tellen. Dankzij deze gratis sessie willen we jou de mogelijkheid geven om Authentiek Zingen zelf thuis te ervaren...

Ervaar zelf de kracht van Authentiek Zingen

We kunnen erover schrijven en erover vertellen, maar alleen jouw ervaring kan echt tellen. Dankzij deze gratis sessie willen we jou de mogelijkheid geven om Authentiek Zingen zelf thuis te ervaren...

Wat is
Authentiek Zingen?

Wat is 
Authentiek Zingen?

Authentiek Zingen is klank geven aan de energie van het moment. Het is je stem gebruiken als tool om dieper in contact te komen met wie je werkelijk bent. Het maakt daarbij niet uit of je goed kunt zingen of je stem kraakt en piept.

Authentiek Zingen combineert meditatie en zang om jou als mens vrijer te maken en zodoende jouw stem vrijer te laten klinken. 

Authentiek Zingen is een krachtige, liefdevolle en speelse ontdekkingstocht van je eigen binnenwereld via klank en muziek.

Het Jaartraject Authentiek Zingen

Het Jaartraject Authentiek Zingen beslaat 40 audiosessies (zangmeditaties), goed voor een reis van meer dan 9 maanden. Waarbij één sessie per week wordt vrijgeven. Iedere sessie is zorgvuldig opgebouwd om jou stapsgewijs mee te nemen en te laten groeien.

Via jouw persoonlijke account pagina heb je toegang tot de sessies die je overal kunt opleggen: neem de sessies mee op je telefoon, leg ze op in de wagen of speel ze af op de computer in de woonkamer.

Iedere sessie duurt ongeveer 20 minuten en gaat gepaard met een visuele en schriftelijke omkadering.

Via jouw persoonlijke account heb je evenzeer toegang tot de uitgebreide Kennisdatabank boordevol filmpjes en antwoorden op de meest courante vragen.

  • Jouw persoonlijke account pagina met een uitgebreide kennisdatabank.
  • 40 audiosessie van +/- 20 minuten, met telkens een woordje uitleg, een inspirerende visual en soms met een begeleidend filmpje.
  • Een krachtige en tegelijk speelse manier om je te bevrijden van conditioneringen en geblokkeerde emoties. 
  • Jouw stem vrijer laten klinken, opnieuw vertrouwen krijgen en plezier beleven aan zingen.
  • Er komen veel verschillende muzikale genres aan bod, iedere sessie is opnieuw verrassend anders.

De audiosessies zijn online te streamen en kun je bovendien downloaden zodat je ook zonder internet aan de slag kunt gaan.

Het is geen probleem als je het eens wat drukker hebt, want de sessies blijven beschikbaar. Je kunt dus levenslang van je favoriete sessies blijven genieten.

De sessies zijn compatibel met alle toestellen: PC, Mac, iPhone en Android. Je hoeft geen computerexpert te zijn om van de sessies te kunnen genieten. 

Het potentieel van
Authentiek Zingen

Het potentieel van Authentiek Zingen

De ongedwongenheid waarmee ik klanken heb kunnen laten komen en stromen; dit had ik in het begin van de cursus nooit voor mogelijk gehouden. Echt, dit is een waarlijk geschenk. - Gert B.

Ik word hier zo blij van! Voel letterlijk de energie stromen, kippenvel…een mooi cadeau aan mezelf waar ik intens van geniet. Dank je wel, Songdance, voor jullie warme begeleiding. - Anja C.

Ik ga door een erg moeilijke periode en deze sessies gaven troost. Ik zal ze nog menigmaal herhalen. Zo enorm bedankt! Dit heb ik nodig, steeds weer. - Annemarie R.

Wat een diepgang, wat een intensiteit! Ik durf veel intenser te zingen en laat mijn stem veel meer klinken! Dit geeft zoveel meer diepgang in mijn voelen. Het feit dat je terug kan gaan, wanneer je wil, en naar waar je wil, is ook een heel mooi en waardevol gegeven.
Diepe dankbaarheid! - An P.

Ik heb pas twee sessies gedaan, maar het voelt nu al enorm bevrijdend. Prachtig hoe de sessies worden begeleid: vanuit liefde, passie, eenvoud en gelijkwaardigheid. Dat voel je en geeft je ruimte om te openen. Heerlijk puur en authentiek! Liefs! - Desiree R.

Gewoon goddelijk.... elke week opnieuw verdwaal ik in mijzelf. Elke week ontdek ik mijzelf, kom ik dichter bij mijzelf, gewoon door de meditaties en het gebruiken van mijn stem. Ongelooflijk, hoe ik elke week opnieuw doorheen lagen zing die jarenlang vastzaten. Zalig om te voelen dat er steeds meer vrijheid komt. Ik ben fan, elke week opnieuw. - Lena C.

Laat je inspireren

Hieronder vind je enkele teaser-filmpjes waarbij je de muziek van de sessies kunt verkennen. Telkens weer anders en muzikaal zeer uiteenlopend.

De extra's

Thuis Authentiek Zingen wordt helemaal compleet met deze leuke extra's. We bieden je graag live streams en andere voordelen aan waarin je jouw ervaring met Authentiek Zingen nog meer kunt verdiepen. 

Live Streams

De verbinding voelen met de andere deelnemers tijdens live stream sessies Authentiek Zingen. De kans om vragen te stellen aan Yavin en ervaringen te delen met elkaar.

Kennisdatabank

Een antwoord op al je vragen m.b.t. Authentiek Zingen vind je in de frequent aangevulde Kennisdatabank: een verzameling van filmpjes in een overzichtelijke en doorzoekbare structuur.

Kortingen & voorrang

Exclusieve kortingen en/of voorrang bij inschrijving voor specifieke Songdance workshops en retreats. Ideaal om Authentiek Zingen in groep en met live muziek te beleven.

De bezielers


Yavin

Voice Transformation Coach

Yavin (°1988) leerde zichzelf op jonge leeftijd zingen en piano spelen en is een muzikant in hart en ziel. Hij behaalde een Master in de Bestuurskunde en Publiek Management, maar ging na zijn studies toch verder in de kunsten en muziek. Bij het optreden en tijdens het maken van voorstellingen ontdekte hij de transformatieve kracht van muziek en zang.
Hij geraakte steeds meer geboeid door spiritualiteit en begon op 25-jarige leeftijd met het inrichten van zangworkshops en retreats. Samen met Upala richtte hij in 2018 Songdance op om het klankwerk via live sessies en thuistrajecten verder uit te dragen. Alle muziek in deze trajecten werd door hem gecomponeerd, opgenomen en geproduced.
Naast Songdance is Yavin ook actief als artiest Yavinodan.

Upala

Space Holder & Designer

Upala (°1984) werd grootgebracht door twee Ingenieurs. Haar speelsheid en spirituele gaven moesten al snel plaatsmaken voor een focus op het strikt mentale. Na een 8-jarige carrière als Ingenieur in de biochemie herontdekte zij haar innerlijke kracht en maakte een ommezwaai in haar carrière, levenshouding en zijnsstructuur.
Upala volgde daarop verscheidene opleidingen in energetische therapie en verdiepte zich onder meer in gezonde voeding. Ze herontdekte haar natuurlijke affiniteit met het mooie en het ware.
Tijdens Songdance retreats en workshops gebruikt ze haar fijnbesnaarde gevoeligheid om de groep en individuele noden in te voelen en het energetische veld mee te dragen.
Achter de schermen staat ze in voor het waarborgen van de kwaliteit waarvoor Songdance garant wilt staan. Ze ondersteunt tevens Yavin in het verankeren van de overvloedige creativiteit die zich dan in de juiste vorm kan manifesteren.

Kies jouw formule van het Jaartraject
Authentiek zingen

Jaartraject
Authentiek Zingen
40 sessies

Eenmalige betaling
van € 300

​Verkenning

6 sessies

voor € 48

Jaartraject 
Authentiek Zingen
in 10 keer te betalen

€ 35 per 4 weken*

* Waarbij je bovendien iedere 4 weken

kosteloos kan opzeggen.

​Verkenning

6 sessies

voor € 48

Jaartraject

Authentiek Zingen
40 sessies

Eenmalige betaling
van € 300

Jaartraject
Authentiek Zingen

in 10 keer betalen

€ 35 per 4 weken* 

* Waarbij je bovendien iedere 4 weken

kosteloos kan opzeggen.

Onze geld-terug-garantie

Wij hanteren voor het Jaartraject Authentiek Zingen een 30 dagen geld-terug-garantie. Bij Songdance vinden wij het belangrijk dat jij écht tevreden bent met wat wij aanbieden. Daarom geven we je tot 30 dagen de tijd om je betaalde bedrag terug te vragen. Dit geldt zowel voor de eenmalige als voor de periodieke betaling.


No questions asked. Je hoeft bij Songdance geen verantwoording of reden op te geven, al horen wij uiteraard graag van jou wat er niet beviel.


Indien je kiest voor een periodieke betaling kun je bovendien ten allen tijde kosteloos opzeggen, waarbij de automatische opdracht wordt stopgezet.


Veel gestelde vragen (FAQ)

Kan ik een factuur krijgen?

Ja, de factuur wordt automatisch verstuurd samen met je orderbevestiging. Tijdens het afrekenen kun je jouw bedrijfsgegevens en eventuele BTW-nummer invoeren.

Met een Nederlands btw-nummer zal er overigens geen BTW worden aangerekend in het kader van de intracommunautaire dienstverlening. 

Wanneer gaan de sessies door?

De eerste sessie is beschikbaar meteen na je inschrijving. Je kunt er dus meteen aan beginnen als je wilt. De volgende sessie volgt dan telkens exact 7 dagen na de vorige. Als je bv. op zondag inschrijft, zal je telkens een nieuwe sessie ontvangen op zondag.

De sessies blijven altijd beschikbaar, dus je kunt ze doen waar en wanneer het jou uitkomt.

Heb ik speciale speakers nodig?

Het is wel aan te raden om de sessies af te spelen op een degelijke speaker en niet gewoon via de speaker van je telefoon of laptop. Je kan opteren voor een bluetooth speaker, voor je stereo-installatie of bijvoorbeeld voor de speakers in de auto. We raden je af om de sessies met oortjes of met een koptelefoon te beluisteren. Je hoort jezelf dan onvoldoende zingen. 

>