Cadeaubon Authentiek Zingen

Iemand de mogelijkheid geven om zijn authentieke stem terug te laten klinken, is één van de mooiste geschenken die je kunt geven.

Hoe werkt het?


Je schenkt iemand een mooi gedrukte kaart met persoonlijke boodschap.
Deze kaart geeft recht op 4 sessies Authentiek Zingen.

Authentiek Zingen zorgt er niet enkel voor dat een stem als vanzelf meer vrijheid, volheid, hoogte, laagte, volume en lengte krijgt, maar werkt bovendien bevrijdend en transformerend.

De sessies Authentiek Zingen combineren op een unieke en speelse wijze verschillende aspecten van zingen en bewustzijnswerk: stem- en zangoefeningen, creatieve ontwikkeling, meditatie, visualisatie, mantrazingen, lichaamsbewustwording en spirituele groei.

De ontvanger krijgt de eerste 4 sessies van het Jaartraject Authentiek Zingen. Dit zijn audiosessies die hij of zij thuis kan doen. 

Jouw geschenkwaarde: €35. Jij betaalt slecht €30.
Als ingelogd deelnemer van het Jaartraject Authentiek Zingen betaal je slechts €25.

Jouw geschenk is echter nog meer waard. Want, de ontvanger heeft de mogelijkheid om het Jaartraject Authentiek Zingen met een mooie korting verder te zetten.

Praktisch


  • Je hebt de mogelijkheid om de kaart bij jou te laten leveren of rechtstreeks te laten opsturen naar de ontvanger op een datum naar keuze. 
  • Je kunt een eigen boodschap op de kaart laten drukken of de standaard Songdance boodschap personaliseren.
  • De kosten van de kaart en verzending zijn inbegrepen in de prijs.
  • De ontvanger krijgt de eerste 4 sessies van het Jaartraject Authentiek Zingen t.w.v. €35.
  • Jouw kost is echter slechts €30 en als je zelf reeds deelneemt aan het Jaartraject Authentiek Zingen dan betaal je slechts €25.
  • Als de ontvanger beslist om het Jaartraject verder te zetten krijgt hij of zij een korting van €30 bij een eenmalige betaling of betaalt 9 x €32 in plaats van 9 x €35 indien er wordt gekozen voor een periodieke betaling. De totale waarde van jouw cadeau loopt dan dus op tot maximaal €65.
  • Het is niet toegestaan om de cadeaubon op eigen naam te activeren, je dient de bon dus daadwerkelijk cadeau te geven aan iemand anders.
>