fbpx

- Pilootproject -

Authentiek Zingen
voor


donkere gevoelens

Opklimmen naar het licht

'Authentiek Zingen voor donkere gevoelens' combineert een traject van individuele coachingsessies met de transformerende en bevrijdende kracht van Authentiek Zingen. Je loopt een traject onder begeleiding van Songdance coach Liane en combineert individuele begeleiding met op maat gemaakte audiosessies Authentiek Zingen waar je zelf mee aan de slag gaat. 

Liane leed zelf jarenlang aan een zware depressie en angstaanvallen. Je kunt haar verhaal hier lezen. Haar eigen ervaring en helingsproces gecombineerd met haar expertise in Authentiek Zingen, maakt van haar de geschikte coach voor dit werk.

De audiosessies Authentiek Zingen worden door Yavin gecomponeerd met de energetische ondersteuning van Upala. Deze sessies bevatten niet alleen muzikale aspecten, maar ook visualisaties, meditaties, zelf gecomponeerde mantra's en oefeningen. Het is tijdens de individuele coachingsessies dat zal blijken welke sessie Authentiek Zingen geschikt is voor jou. 

Door deze unieke combinatie van coaching en klank maken tussentijds, brengen we jou in een diepere staat van bewustzijn om zo mentale en emotionele blokkades tot op celniveau te kunnen transformeren.

Donkere gevoelens

Donkere gevoelens zijn de dag van vandaag meer aanwezig dan ooit! Dit omdat wij als mens moeilijk om kunnen gaan met verandering en onze wereld sneller verandert dan ooit. Hoe meer we tegenspartelen, hoe meer we in strijd gaan met het leven. En de gevolgen zijn niet min! Hoe meer we afwijken van ons levenspad, hoe minder levensenergie het leven ons geeft om verder te gaan.

Dit mechanisme is nuttig om een meer bewust mens te worden. Dit is nodig om als mens 'wijzer' te worden. En daarbij ondersteunen we je graag!

Ons aanbod

Het traject dat je met ons aangaat is minimum 3 maanden. 

Je maakt hierbij de keuze of je voor 1, 2 of 4 coachingssessies per maand wilt gaan. Daarbij krijg je dan telkens een door jouw coach geselecteerde audiosessie Authentiek Zingen om tussentijds mee aan de slag te gaan.

Pilootproject Prijzen

One
€91/maand*
€76/maand*

- PER MAAND -

1 coaching sessie van 45 min
+
1 audiosessie Authentiek zingen geselecteerd door jouw coach

Two
€148/maand*
€123/maand*

- PER MAAND -

2 coaching sessie van 45 min
+
2 audiosessies Authentiek zingen geselecteerd door jouw coach

Four
€246/maand*
€205/maand*

- PER MAAND -

4 coaching sessie van 45 min
+
4 audiosessies Authentiek zingen geselecteerd door jouw coach

*Met een minimum van 3 maanden

Engage with life again!

Het pilootproject geeft jou het unieke voordeel dat de sessies Authentiek Zingen op jouw maat zullen worden ontwikkelend. Zo kan jouw therapeutisch proces de basis vormen van sessies Authentiek Zingen voor nog vele mensen in de toekomst én heb jij het voordeel van een sessies op maat.

Making sound for dark feelings helps you to become more aware of these feelings, enables you to embrace your emotions, brings restfulness and gives you the energy that you need to rise up again.

>
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}