fbpx

Gedragen doorheen
donkere tijden 

met Authentiek Zingen 

Donkere tijden

Soms kom je in een periode in je leven waarin het lijkt alsof de grond onder je voeten wordt geslagen. Je voelt je somber. Het lichtje vanbinnen is uitgedoofd en er is niets meer waar je echt nog enthousiast van wordt. Allerlei emoties komen de kop opsteken. Je raakt sneller geïrriteerd, je bent angstiger geworden of je bent heel verdrietig zonder te weten waarom. Het leven om je heen gaat gewoon door, terwijl je voelt dat je langzaam in een donker gat terecht komt. Je voelt je alleen en je hebt het idee dat je niet begrepen wordt. Je wilt zo graag weer een 'normaal' leven leiden, maar het lukt je niet.

Het leven heeft je tot stilstand gebracht en je hebt geen idee hoe je hier mee om moet gaan. Je begint daarom sociale situaties te vermijden. Je trekt je steeds meer terug, waardoor je je nog eenzamer voelt.

Donkere gevoelens zijn vandaag de dag meer aanwezig dan ooit. We helpen jou graag door deze periode heen. Zodat jij de liefde en de steun kunt ervaren waar je naar verlangt. Je bent niet alleen!

Engage with life again!

Ben je het beu om in die eeuwige depressie te blijven hangen? Word je ziek van die emotionele rollercoaster? Wil je er echt uit klimmen, maar weet je niet hoe?

Wij bieden jou een traject via individuele coaching gecombineerd met de kracht van Authentiek Zingen. Authentiek Zingen is via klank alles tot expressie brengen wat in jou leeft op dit moment. Je leert stapsgewijs je gevoelens te ontdekken die hier en nu aanwezig zijn. Om ze vervolgens met een gerust hart los te kunnen laten...

Wat zijn donkere gevoelens?

Donkere gevoelens zijn gevoelens die jouw levensenergie naar beneden halen. Die jou tegenhouden om jouw pad te lopen. Deze gevoelens zorgen voor een neerwaartse spiraal of voor hevige ups en downs waarbij je in het ene moment super gelukkig bent en je je in het andere moment 'depressief' voelt.

Als deze gevoelens worden onderdrukt, dan gaan ze nog meer van zich laten horen tot ze op een bepaald moment zelfs je volledige doen en laten kunnen gaan overnemen. 

Hoe kunnen wij jou helpen?

Door klank te geven aan die donkere gevoelens kun je ze doorgronden. Want ieder gevoel dat je in je lichaam voelt, komt jou iets vertellen: ''voel mij, kijk naar mij, ik heb jouw aandacht nodig!" 

Je gaat hierbij niet in 'the story', maar je legt de diepere betekenis van je gevoel bloot. Je gaat naar de werkelijke 'root cause'.
Op die manier ga je jouw gevoel langzaam kunnen be-vrienden, omarmen en uiteindelijk ook kunnen koesteren. Als je in staat bent om jouw gevoel ten volle te appreciëren, dan hoeft het niet langer te worden weggeduwd. Het gevoel zal zich zelfs niet meer aandienen, want het heeft de kans gekregen om zich te uiten...

Making sound for dark feelings helps you to become more aware of these feelings, enables you to embrace your emotions, brings restfulness and gives you the energy that you need to rise up again.

Opklimmen naar het licht

'Gedragen doorheen donkere tijden met Authentiek Zingen' combineert een traject van individuele coachingssessies met de transformerende en bevrijdende kracht van audiosessies Authentiek Zingen. 


Je loopt een traject van 1, 2 of 4 sessies per maand onder begeleiding van een Songdance transformatiecoach. Die individuele sessies worden dan aangevuld met audiosessies Authentiek Zingen waar je zelfstandig mee aan de slag gaat. 

De audiosessies Authentiek Zingen worden door het Songdance team gecomponeerd. Het is jouw coach die een sessie zal uitkiezen of laten ontwikkelen door het team op basis van wat jij op dat moment het meest nodig hebt. Op die manier kan jouw proces ondersteund worden door de kracht van muziek en Authentiek Zingen. Dit kan zorgen voor intense transformaties waarop je dan tijdens de volgende individuele coachingssessie verder kunt bouwen.  


Door deze unieke combinatie van coaching en klank maken tussentijds, brengen we jou in een diepere staat van bewustzijn om zo mentale en emotionele blokkades tot op celniveau te kunnen transformeren.

Jouw transformatiecoach

Liane Kuijper leed zelf jarenlang aan een zware depressie en angstaanvallen. Je kunt haar verhaal hier lezen. Haar eigen ervaring en helingsproces gecombineerd met haar expertise in Authentiek Zingen, maakt van haar de ideale coach voor dit werk.

Deelname

Het traject dat je met ons aangaat is minimum 3 maanden. 

Maar, voor we van start gaan, is het nodig om jou wat beter te leren kennen, om het best te kunnen inschatten of wij jou al dan niet zullen kunnen helpen.
Daarvoor hebben wij een speciale vragenlijst opgesteld die je hieronder kunt vinden. 

Zodra je vragenlijst hebt ingevuld, wordt deze ter review naar ons gestuurd. Wij houden je dan op de hoogte en sturen jou een linkje naar de effectieve inschrijvingspagina waar je kunt kiezen voor één van de onderstaande formules.

De formules

Je maakt hierbij de keuze voor 1, 2 of 4 coachingssessies per maand. Daarboven krijg je dan telkens een, door jouw coach geselecteerde, audiosessie Authentiek Zingen mee om tussentijds mee aan de slag te gaan.

Light
€ 115/maand*

- PER MAAND -

1 coachingssessie van 45 min
+
1 audio sessie Authentiek zingen geselecteerd door jouw coach

Medium
€ 217/maand*

- PER MAAND -

2 coachingssessie van 45 min
+
2 audio sessie Authentiek zingen geselecteerd door jouw coach

Intensive
€ 419/maand*

- PER MAAND -

4 coachingssessie van 45 min
+
4 audio sessie Authentiek zingen geselecteerd door jouw coach

*Met een minimum van 3 maanden

>