__CONFIG_widget_menu__{"menu_id":"31","dropdown_icon":"style_1","mobile_icon":"style_1","dir":"tve_horizontal","icon":{"top":"","sub":"",".menu-item-8984":"k7g9qea4"},"uuid":"m-16ab6d60f4b","template":-1,"template_name":"Basic","unlinked":[],"layout":{"default":"grid"},"mega_desc":"e30=","images":[],"actions":[],"top_cls":{".menu-item-8113":""},"tve_shortcode_rendered":1}__CONFIG_widget_menu__

Healing Wave

Wil je graag groeien in bewustzijn, oude patronen doorbreken en emoties bevrijden? Dan is een Healing Wave een krachtig geschenk aan jezelf. Tijdens deze dag krijgen verschillende deelnemers de kans om individueel aan een thema te werken en een Healing Wave te ondergaan. Daarbij neemt de groep een actieve rol op in het ritueel met stem, beweging en energie. En de transformatie trilt door voor eenieder.

Diep helend maatwerk gedragen door de groep. Vanuit energie, muziek en stem.

Wat mag je verwachten?


Healing Wave combineert de kracht van lichaamswerk en klankwerk binnen een kader van systemisch werk. De dag begint met het opbouwen van een veilig en sterk groepsveld waarbij individuele verankering en bekrachtiging centraal staan. De lichamen en stemmen worden opgewarmd. Via meditatie worden de deelnemers helemaal naar het hier en nu gebracht, bewust aanwezig met lichaam, geest en ziel. 

Iedere deelnemer mag een thema voorstellen waarin zij of zij die dag wil groeien of transformeren. In de mate dat de tijd het toelaat, krijgt iedere deelnemer vervolgens een op maat gemaakte 'Healing Wave'. Dit kan een klankveld zijn, een persoonlijke mantra, lichaamswerk, beweging... en meestal een combinatie van verschillende benaderingswijzen. De groep wordt betrokken bij het helend ritueel en de deelnemers krijgen binnen een aangegeven kader de vrijheid om hun eigen intuïtie te gebruiken om het helend veld kracht bij te zetten. 

Iedere 'Healing Wave'-ronde kan thema's raken die ook bij jou spelen. Tijdens een dagworkshop is de kans dus groot dat je zowel transformeert in datgene waar je bewust mee bezig bent als die zaken die zich vanuit je onderbewuste aandienen. 

Praktisch


  • Stevige opwarming van lichaam en stem.
  • Meditatie om in het hier en nu te komen en bewust aanwezig te zijn.
  • Op maat gemaakte Healing Wave voor een door jou aangebracht thema.
  • Actieve deelname aan de Healing Waves voor de andere deelnemers.
  • Workshop duurt van 10u tot 17u30
  • Inbegrepen in de prijs: Heerlijke en vers bereide vegietarische lunch. Water, thee en een vieruurtje

Inschrijven


Zondag 26 April 2020
De Oase
Geer 37, 4243 JS Nieuwland
Nederland
Prijs voor deelname: €150

afgelast

Zondag 3 mei 2020
The Healing Garden
Klapstraat 133, 9831 Sint-Martens-Latem
​België
Prijs voor deelname: €120

Volzet

Getuigenissen van deelnemers over een voorbije Healing Wave


>