fbpx

Individuele sessie

Verdiepen in klank en bewustzijn

Yavin ontwikkelde een mengvorm van verschillende therapeutische stromingen om jou het beste te kunnen begeleiden doorheen jouw transformatieproces. Hij maakt daarbij in de eerste plaats gebruik van jouw stem en jouw capaciteit tot zelfheling. 


Op een intuïtieve manier werk je samen met Yavin aan je bewustwording. Via muzikale improvisatie met piano en zang, afgewisseld met meditatie en visualisatie ondersteunt Yavin jou om op een transformerende en vreugdevolle manier dichter bij jezelf te komen. Door je kwetsbaar op te stellen en de verbinding met de diepere lagen in jezelf op te zoeken, komen de juiste inzichten vanzelf. Jij weet het best wat je nodig hebt. En net daar schuilt ook je kracht. De kracht om wat je tegenkomt op je innerlijke ontdekking, naar buiten te brengen. Voorkennis van zang, meditatie of visualisatie is niet nodig. Op deze veilige plek mogen alle gedachten en emoties geuit worden op een authentieke manier, zonder na te denken over hoe het klinkt. Vertrouw op je innerlijke stem en zing je vrij, zoals je bent. 


Locatie 
Pont-Noord 103, Zevergem (De Pinte)

Prijs
65 euro per uur

Snel en makkelijk online boeken

Getuigenis


Op bepaalde momenten voelde ik me alsof de enige plaats waar ik mezelf kon zijn, daar was, op dat pianokrukje, naast Yavin, me helemaal overgevend aan de klanken en mijn emoties, en alles er uit smijtend. Andere sessies voelden als thuis komen, een uitnodiging om mezelf en mijn leven in vraag te durven stellen, om moeilijke beslissingen te nemen, om te groeien als persoon. Bedankt Yavin om me te helpen herinneren wie ik was en om er te zijn voor wie ik nu ben, in breekbare en authentieke verbinding. - Sarah M.

Verkies je online coaching?


Of boek een individuele sessie aan de piano