Het Mantrapakket voor professionals

Met pro-licentie

Laat de magie van onze mantra's zich ontvouwen in je eigen werk of activiteit terwijl je tegelijk mensen in contact brengt met de kracht van Authentiek Zingen.

Het Mantrapakket bestaat uit 40 audiosessies gebaseerd op de sessies van het Jaartraject Authentiek Zingen. De meest krachtige en muzikaal rijkste momenten van het Jaartraject werden ontdaan van hun spraakbegeleiding om jou in staat te stellen de mantra’s op eenvoudige wijze te kunnen gebruiken tijdens jouw professionele en therapeutische activiteiten. Het Mantrapakket is het geschikte aanbod om de magie van Authentiek Zingen in het leven van jouw deelnemers te brengen.

Voor professionals

Het Mantrapakket werd speciaal ontworpen voor deelnemers van het Jaartraject Authentiek Zingen die zelf met de sessies Authentiek Zingen aan de slag willen gaan in hun praktijk of tijdens hun activiteiten. Het Mantrapakket maakt het mogelijk om op een laagdrempelige manier jouw deelnemers en cliënten te begeleiden in sessies Authentiek Zingen en zodoende de transformerende kracht van de muziek zijn werk te laten doen.

Onze krachtige mantra’s zijn geschikt voor alle creatieve professionals en therapeuten die ernaar verlangen om hun horizon te verruimen, hun professionele praktijk te verdiepen en hun aanbod naar een ander niveau te verheffen. Van yoga-, dans- en bewegingsdocenten tot meditatiebegeleiders en koorleiders! 

De mantra's worden voorzien van duidelijke kernwoorden waardoor je snel de gepaste mantra kunt vinden voor iedere gelegenheid. Dankzij de overzichtelijke tijdsindicaties, die structuur en inhoud van de mantra weergeeft, wordt het begeleiden van een sessie erg toegankelijk. 

Het Mantrapakket

DEMO

Pro-licentie

Het Mantrapakket gaat gepaard met een licentie voor professioneel gebruik. Deze licentie geeft jou en je onderneming het recht om levenslang van deze mantra's gebruik te maken tijdens jouw activiteiten. 

Waarop geeft de pro-licentie recht?

De pro-licentie geeft jou het recht om het Mantrapakket te gebruiken tijdens je live sessies, behandelingen, groepsactiviteiten, meditatiegroepen, zangavonden, koorrepetities, etc. Daarnaast is het eveneens toegestaan om de mantra’s te gebruiken tijdens online lessen in beperkte kring, waarbij de replay maximaal 48 uur beschikbaar mag worden gesteld.

Waarop geeft de pro-licentie geen recht?

De pro-licentie laat niet toe om het Mantrapakket te gebruiken tijdens online lessen, opnames, uitzendingen, advertenties, films, etc met een publiek karakter. Opnames of replays van lessen voor je klanten die langer dan 48 uur online blijven staan zijn eveneens niet toegestaan.

Het Mantrapakket met pro-licentie 

Het Mantrapakket voor professionals

  • Het Mantrapakket met 40 mantra's
  • Pro-licentie
  • Levenslange toegang
  • Ondersteuning via e-mail en chat

€ 199
Eenmalige betaling

Dit product is enkel beschikbaar voor deelnemers van het Jaartraject Authentiek Zingen.

Het Mantrapakket
+ Het Jaartraject Authentiek Zingen

  • Het Mantrapakket met 40 mantra's
  • Pro-licentie
  • Levenslange toegang
  • Ondersteuning via e-mail en chat

€ 648
Eenmalige betaling

10 x € 75
10 herhaalbetalingen om de 4 weken

Ons verkoopbeleid

Songdance gaat voluit voor tevreden deelnemers. Daarom bieden we een 30 dagen geld-terug-garantie. Dit geldt zowel voor de eenmalige als voor de periodieke betalingsoptie.


Als je kiest voor de periodieke betaling, dan kun je het Jaartraject te allen tijde stopzetten. Je behoudt daarbij de sessies waarvoor je reeds betaalde, maar toekomstige betalingen worden geannuleerd. Let wel: een stopzetting dient steeds te gebeuren 5 dagen vóór de verwerking van de eerstvolgende periodieke betaling.


De sessies blijven levenslang van jou, dus je kunt met een gerust hart je eigen tempo volgen. 


>