fbpx

Miracle  Retreat

Don 20 t.e.m. ma 24 augustus 2020
Samaya, Werkhoven (bij Utrecht)

De beelden en getuigenissen uit de video betreffen een opname van september 2019 in The Healing Garden in België. De Miracle Retreat zal echter doorgaan op een andere locatie (zie hieronder). 

Miracle  Retreat

We leven in een tijd waar mirakels meer dan ooit nodig zijn. Niet het soort mirakels die water doen veranderen in wijn, maar het soort mirakels die ons opnieuw laten voelen wat het is om gewoon mens te zijn. Een mens in alle eenvoud, verbondenheid en kracht, zoals ze tienduizenden jaren hebben bestaan  en die voortleeft in ons DNA. Want in de grootste eenvoud schuilt de grootste magie.

Don 20 t.e.m. ma 24 augustus 2020
Samaya, Werkhoven (bij Utrecht)

Vanwege de Coronamaatregelen gaan er voorlopig geen retreats meer door.

De beelden en getuigenissen uit de video betreffen een opname van september 2019 in The Healing Garden in België. De Miracle Retreat zal echter doorgaan op een andere locatie (zie hieronder). 

Wat mag je verwachten?


Miracle Retreat is het krachtigste en meest diepgaande live aanbod van Songdance. In de besloten en veilige setting van een groepsveld, duiken we gedurende 5 dagen diep in onszelf via zang, klank, beweging en meditatie. De kracht van Authentiek Zingen, die in het Jaartraject reeds thuis kan worden beleefd, wordt tijdens deze retreat ingezet en verder uitgediept. Het is echter geen vereiste voor deelname om het Jaartraject gevolgd te hebben. Authentiek zingen, authentiek bewegen of authentiek zijn behoeft namelijk geen voorkennis of opleiding, integendeel: je authentieke klank gaat vooraf aan conditioneringen en verwachtingen, waardoor overgave en transformatie zich spontaan aandienen. Tijdens de retreat betrachten we om zoveel mogelijk laagjes af te werpen, verhaaltjes en conditioneringen los te laten en ons te laten dragen door het veilige groepsveld. Hierdoor kan de liefde en het bewustzijn - die we allen zijn - zich openbaren. 

 • Diepe kwetsuren doorvoelen en klank geven
 • Gestagneerde emoties deblokkeren
 • Oude wonden helen
 • Juiste balans hervinden tussen 'geven' en 'ontvangen'
 • Liefde toelaten binnen de context van een groep
 • Jezelf mogen en kunnen zijn bij anderen
 • De helende kracht van aanraken en (aan)geraakt worden ervaren
 • Duidelijke intenties omtrent jouw doel en richting in het leven

Over de locatie 'Samaya'


We kiezen voor de tweede maal voor Samaya, een stijlvol en intiem centrum in de buurt van Utrecht. Te midden van de velden tref je een voormalig vrouwenklooster met een 3 hectaren grote Engelse landschapstuin. Wat meteen opvalt, is de openheid en de lichtinval in de zalen en gangen. De zusters die het klooster bewoonden, droegen creativiteit en zelfontwikkeling hoog in het vaandel. De Tuinzaal, waarin wij zullen vertoeven, werd speciaal gebouwd voor een creatieve zuster die onder meer het meubilair maakte waarin we zullen zitten en waaraan we zullen tafelen. Daarnaast zullen we tevens verschillende sessies doorbrengen in onze tweede 'zaal', de Kapel. Hier is het heerlijk om stemmen te laten klinken, op de begeleidende tonen van de vleugelpiano.

Als conferentiecentrum heeft Samaya in 25 jaar een sterke reputatie opgebouwd van kwalitatieve dienstverlening in alle opzichten. Zo is het eten er uitstekend en straalt de plek over de hele lijn klasse en verzorgdheid uit. 

Samaya komt uit het Sanskriet en betekent ‘plek van ont-moeting’. Ontmoeten, niet moeten, in relatie met al het zichtbare en onzichtbare om je heen. Het woord Samaya schijnt de oorsprong te zijn van ons Nederlandse woord 'samen.'

Professionele en ervaren begeleiding


Het programma wordt verzorgd door Yavin. Hij is reeds 7 jaar actief in het inrichten van workshops, retreats en individuele sessies als Voice Transformation Coach. Hij is gepassioneerd door het verband tussen muziek/stem en persoonlijke groei en transformatie. Naast een groot inzicht in de emotionele en spirituele huishouding van de mens kan hij processen ondersteunen met een uitgebreid pakket aan creatieve en therapeutische tools. In 2019 lanceerde hij samen met Upala het Jaartraject Authentiek Zingen dat intussen honderden huiskamers bereikte in Vlaanderen en Nederland. Hij begeleidt op regelmatige basis 'Healing Wave'-dagen waarin diep transformatief en helend werk plaatsvindt via zang, beweging, aanraking en meditatie, gestoeld op systemisch werk. Yavin is autodidact muzikant (zang, piano, drum) en schrijft zijn eigen songs.


Hoewel Yavin de rol op zich neemt van actieve begeleider, kan hij rekenen op de steun van Upala en Michiel, die energetische en inhoudelijke ondersteuning bieden. Upala is van onschatbare waarde in het verankeren van de energie en het bewaken van een heilig veld. Michiel staat Yavin bij met zijn kennis in het systemisch werk en zijn groot invoelvermogen. Daarnaast begeleidt Michiel de muzikale momenten met percussie.

Praktisch


Aankomst
Donderdag 20 augustus vanaf 15 uur

Avondmaal voorzien om 18 uur
Eerste workshop ​na het avondmaal

Vertrek
Maandag 24 augustus ​na het middagmaal
Einde laatste workshop ​12u30

Adres
Hollendewagenweg 20, 3985 SG Werkhoven, Nederland
www.samaya.nl

 • Overnachtingen in geschakelde kamer, twee- of éénpersoonskamer* met ontbijtbuffet. De geschakelde kamer betreft twee afzonderlijke kamers met gemeenschappelijke badkamer.
 • Biologisch-vegetarisch lunchbuffet met soep en salade, diverse soorten brood, luxebroodjes, diverse kazen en een keuze aan hartig en zoet beleg. 
 • Uitgebreid biologisch-vegetarisch 2-gangendiner bestaande uit vijf verschillende gerechten en een dessert. 
 • Glutenvrij eten of andere dieetvereisten? Laat het ons gerust weten bij inschrijving.
 • Heel de dag door vrij koffie, thee, water en koekjes.
 • Vrij genieten van het prachtige domein met zijn natuurlijke rijkdom.

Prijs


Een totaalprijs van 859 euro voor:
26 uur live sessies in de Tuinzaal of in de Kapel met vleugelpiano
4 overnachtingen in een geschakelde kamer of tweepersoonskamer* met ontbijt 
Doorlopend water, koffie, thee en koekjes
's Middags en 's avonds heerlijke maaltijden

*supplement van 100 euro voor een éénpersoonskamer (UITVERKOCHT)

Schrijf vandaag nog in via een voorschot van € 250

>