fbpx

Over Songdance

De organisatie 

Songdance organiseert thuistrajecten, workshops en retreats om jou op muzikale wijze te (her)verbinden met jouw stem en lichaam.

Authentiek Zingen is een speelse en tegelijk diepgaande manier om aan de slag te gaan met je eigen stem. Via de kracht van muziek, meditatie en klank maak je verbinding met jezelf en laat je emoties stromen. 

Het Jaartraject Authentiek Zingen, gelanceerd in mei 2019, bereikte intussen honderden mensen in Vlaanderen en Nederland. Bij het Jaartraject kun je intekenen op 40 sessies waar je gedurende 40 weken mee aan de slag kan gaan. Probeer vandaag nog de gratis Introductiesessie en ervaar zelf de kracht van Authentiek Zingen.

Songdance heeft tevens een ruime ervaring met het inrichten van workshops en retreats. Naast thuistrajecten zet de organisatie sterk in op live bijeenkomsten waarbij er helend werk wordt verricht met klank, beweging en meditatie. Ontdek de live events hier.

De bezielers

Yavin

Voice Transformation Coach

Yavin (°1988) leerde zichzelf op jonge leeftijd zingen en piano spelen en is een muzikant in hart en ziel. Hij behaalde een Master in de Bestuurskunde en Publiek Management, maar ging na zijn studies toch verder in de kunsten en muziek. Bij het optreden en tijdens het maken van voorstellingen ontdekte hij de transformatieve kracht van muziek en zang.
Hij geraakte steeds meer geboeid door spiritualiteit en begon op 25-jarige leeftijd met het inrichten van zangworkshops en retreats. Samen met Upala richtte hij in 2018 Songdance op om het klankwerk via live sessies en thuistrajecten verder uit te dragen. Alle muziek in deze trajecten werd door hem gecomponeerd, opgenomen en geproduced.
Naast Songdance is Yavin ook actief als artiest Yavinodan.

Upala

Space Holder & Designer

Upala (°1984) werd grootgebracht door twee Ingenieurs. Haar speelsheid en spirituele gaven moesten al snel plaatsmaken voor een focus op het strikt mentale. Na een 8-jarige carrière als Ingenieur in de biochemie herontdekte zij haar innerlijke kracht en maakte een ommezwaai in haar carrière, levenshouding en zijnsstructuur.
Upala volgde daarop verscheidene opleidingen in energetische therapie en verdiepte zich onder meer in gezonde voeding. Ze herontdekte haar natuurlijke affiniteit met het mooie en het ware.
Tijdens Songdance retreats en workshops gebruikt ze haar fijnbesnaarde gevoeligheid om de groep en individuele noden in te voelen en het energetische veld mee te dragen.
Achter de schermen staat ze in voor het waarborgen van de kwaliteit waarvoor Songdance garant wilt staan. Ze ondersteunt tevens Yavin in het verankeren van de overvloedige creativiteit die zich dan in de juiste vorm kan manifesteren.

Recente video's van het Songdance YouTube kanaal

>
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}