Over Songdance


Songdance organiseert thuistrajecten, workshops en retreats om jou op muzikale wijze te (her)verbinden met jouw stem en lichaam. Zingen is in de eerste plaats bijzonder leuk om te doen, zeker als het ongedwongen en vrij kan gebeuren. Jouw stem heeft bovendien heeft een ongekende kracht voor (zelf)heling en transformatie.

De naam Songdance is geïnspireerd op de 'songlines' van de Australische Aboriginals. Songlines zijn letterlijk liederen die op een bepaalde route werden gezongen en die aanwijzingen bevatten over dat landschap, zoals de locatie van water of voedsel. Bovendien bevatten ze de geschiedenis van het volk, de spirituele kennis en sleutels tot de verbinding met 'spirit'. 

Met Songdance vertalen we het idee van de songlines naar een Westers kader. Jouw songline is dan jouw levenslied, of het authentiek verklanken van de beweging van jouw ziel.

De bezielers


Yavin is Voice Transformation Coach. Als muzikant en bewustzijnswerker begeleidt hij mensen individueel en in groep om via de kracht van muziek tot meer empowerment, verbinding en wijsheid te komen.
Yavin leerde zichzelf op jonge leeftijd piano spelen. Hij heeft meer dan 6 jaar ervaring met stemwerk bij zowel groepen als op individuele basis. Naast het bewustzijnswerk met Songdance is Yavin actief als artiest-muzikant onder de naam Yavinodan en is hij creative business consultant voor therapeuten en impact-ondernemers via New Paradigm Business.

Upala volgde verscheidene opleidingen in energetische therapie en verdiepte zich in gezonde voeding. Ze heeft een natuurlijk aanleg voor het mooie en het ware. Tijdens Songdance retreats en workshops gebruikt ze haar fijnbesnaarde gevoeligheid om de groep en individuele noden in te voelen. Daarnaast is ze actief als grafisch vormgeefster. 

Yavin en Upala waren enkele jaren op rij op regelmatige basis in Australië om er te leren van een spiritueel leraar, Isira. Dit was voor hen een ontzettend krachtige en diepgaande ervaring. 
Isira's overgrootmoeder was Aboriginal en Yavin en Upala hadden het voorrecht om samen met een groep naar heilige plekken in centraal Australië te reizen. Daar werden ze dieper kennismaken met de 60.000 (!) jaar oude cultuur, die vandaag helaas bijna volledig is uitgeroeid.

Deze pagina delen


>