Over Songdance


Songdance organiseert thuistrajecten, workshops en retreats om jou op muzikale wijze te (her)verbinden met jouw stem en lichaam. Zingen is in de eerste plaats bijzonder leuk om te doen, zeker als het ongedwongen en vrij kan gebeuren. Jouw stem heeft bovendien heeft een ongekende kracht voor (zelf)heling en transformatie.

De naam Songdance is geïnspireerd op de 'songlines' van de Australische Aboriginals. Songlines zijn letterlijk liederen die op een bepaalde route werden gezongen en die aanwijzingen bevatten over dat landschap, zoals de locatie van water of voedsel. Bovendien bevatten ze de geschiedenis van het volk, de spirituele kennis en sleutels tot de verbinding met 'spirit'. 

Met Songdance vertalen we het idee van de songlines naar een Westers kader. Jouw songline is dan jouw levenslied, of het authentiek verklanken van de beweging van jouw ziel.

De bezielers


Yavin

Voice Transformation Coach

Yavin is gepassioneerd om mensen te helpen via zingen en muziek tot persoonlijke groei te komen. Hij begeleidt reeds meerdere jaren individuen en groepen om tot meer empowerment, verbinding en wijsheid te komen.
Yavin leerde zichzelf op jonge leeftijd piano spelen en is een muzikant in hart en ziel. Hij ontdekte de kracht van zang door het cocreëren van een performance-kunstvoorstelling en door het inrichten van zangateliers. Kort daarna begon hij met het inrichten van workshops en retreats waarin de rol van zingen op een uitdrukkelijke manier werd gebruikt als transformatiemiddel. Naast piano en zingen componeert Yavin songs en schrijft hij poëzie.
Nu wil hij zijn ervaring gebruiken om ook mensen thuis de mogelijkheid te bieden de transformerende kracht van zang te ervaren en hun stem te bevrijden.

Upala

Space Holder & Designer

Upala werd grootgebracht door twee Ingenieurs. Haar speelsheid en spirituele gaven moesten al snel plaatsmaken voor een focus op het strikt mentale. Na een 8-jarige carrière als Ingenieur in de biochemie herontdekte zij haar innerlijke kracht en maakte een ommezwaai in haar carrière, levenshouding en zijnsstructuur.
Upala volgde daarop verscheidene opleidingen in energetische therapie en verdiepte zich onder meer in “gezonde” voeding. Ze herontdekte haar natuurlijke affiniteit met het mooie en het ware.
Tijdens Songdance retreats en workshops gebruikt ze haar fijnbesnaarde gevoeligheid om de groep en individuele noden in te voelen en het energetische veld mee te dragen.
Achter de schermen staat ze in voor het ophouden van een kwaliteit waarvoor Songdance garant wilt staan. Ze ondersteunt tevens Yavin in het verankeren van de soms overstromende creativiteit die zich dan in de juiste vorm kan manifesteren.

Deze pagina delen


>