Over Songdance

Sing Your Truth

Songdance begeleidt je met de kracht van Authentiek Zingen en Bewegen naar emotionele vrijheid en persoonlijke groei. Aan de hand van unieke muziekcomposities, dynamische oefeningen en ondersteunende meditaties helpt Songdance jou thuis de helende kracht van jouw stem te herontdekken en te ervaren.

Sinds de lancering in 2019 is het Jaartraject Authentiek Zingen voor duizenden mensen over de hele wereld een bron van inspiratie en transformatie geworden. Een zintuiglijke en lichamelijke onderdompeling in de helende wereld van klank en zang.

De slogan van Songdance is: “Zing je Waarheid”. Songdance nodigt je uit om klank te maken en te zingen in de energie van het moment. In plaats van te proberen een 'goede' zanger te zijn of een bepaald doel te bereiken, gaat Authentiek Zingen over het gebruik van je stem als helende bron. Authentiek Zingen nodigt je uit om je volledig over te geven aan alles wat in jou opkomt, gezien en gehoord wil worden, hier en nu.

Songdance biedt live workshops en retraites aan waarbij de magie van Authentiek Zingen en de energie van de groep de transformerende kracht van jouw stem versterkt en verdiept. Authentiek Zingen in groep is een ervaring die een diepe verandering en blijvende heling te weeg brengt.

Songdance werd opgericht door Yavin en Upala, die elke dag met trots en dankbaarheid samenwerken met een geweldig team.

Ons verhaal

De bezielers

Yavin

Voice Transformation Coach

Yavin (°1988) leerde zichzelf op jonge leeftijd zingen en piano spelen en is een muzikant in hart en ziel. Hij behaalde een Master in de Bestuurskunde en Publiek Management, maar ging na zijn studies toch verder in de kunsten en muziek. Bij het optreden en tijdens het maken van voorstellingen ontdekte hij de transformatieve kracht van muziek en zang.
Hij geraakte steeds meer geboeid door spiritualiteit en begon op 25-jarige leeftijd met het inrichten van zangworkshops en retreats. Samen met Upala richtte hij in 2018 Songdance op om het klankwerk via live sessies en thuistrajecten verder uit te dragen. Alle muziek in deze trajecten werd door hem gecomponeerd, opgenomen en geproduced.
Naast Songdance is Yavin ook actief als artiest Yavinodan.

Upala

Space Holder & Designer

Upala (°1984) werd grootgebracht door twee Ingenieurs. Haar speelsheid en spirituele gaven moesten al snel plaatsmaken voor een focus op het strikt mentale. Na een 8-jarige carrière als Ingenieur in de biochemie herontdekte zij haar innerlijke kracht en maakte een ommezwaai in haar carrière, levenshouding en zijnsstructuur.
Upala volgde daarop verscheidene opleidingen in energetische therapie en verdiepte zich onder meer in gezonde voeding. Ze herontdekte haar natuurlijke affiniteit met het mooie en het ware.
Tijdens Songdance retreats en workshops gebruikt ze haar fijnbesnaarde gevoeligheid om de groep en individuele noden in te voelen en het energetische veld mee te dragen.
Achter de schermen staat ze in voor het waarborgen van de kwaliteit waarvoor Songdance garant wilt staan. Ze ondersteunt tevens Yavin in het verankeren van de overvloedige creativiteit die zich dan in de juiste vorm kan manifesteren.

Recente video's van het Songdance YouTube kanaal

>