fbpx

Sing Love

Zondag 15 december 2019 
10u tot 18u
Westerliefde, Amsterdam

Hoe klinkt liefde? Heb je ooit al eens liefde gehoord? Of ooit al eens liefde zelf gezongen? Wat als tientallen mensen samen de liefde bezingen...
In dit beklijvend en ontroerend event betracht Songdance het mooiste in de mens naar boven te brengen. Authentiek Zingen zorgt voor authentiek samen zijn. Jezelf zijn bij anderen. Een groep als meer dan de som van de delen. Zingen als één stem.

De verbindende en transformerende kracht van Authentiek Zingen samen voelen en beleven

Wat mag je verwachten?


Een dag vol zingen, maar dan anders: geen bestaande liedjes of mantra's, maar wel Authentiek Zingen. Authentiek Zingen is zingen wat is, jouw stem mag er helemaal zijn met alle schoonheid en alle geschiedenis. Jouw gevoelens mogen er helemaal zijn: jouw vreugde, maar ook je verdriet en pijn. Authentiek Zingen geeft klank aan datgene wat is, zonder het te willen veranderen of veroordelen. En dit werkt bijzonder bevrijdend.

"Daar waar ik me jaren heb afgesloten, ingehouden, bang was mijn stem te laten horen, heeft authentiek zingen in groep mij geholpen om mijn diep gewortelde kracht terug te vinden. Klank maken in verbinding met mezelf en met de anderen is zo ontroerend en tegelijk diep helend."   - Nadine

Wanneer een hele groep samen Authentiek gaat Zingen, ontstaat er een bijzonder veld van verbinding, veiligheid en harmonie. Yavin, Voice Transformation Coach, begeleidt je stapsgewijs van achter de piano om jouw Authentiek Stem te ontdekken en te laten horen. Andere muzikanten zorgen voor extra sfeer om ook het lichaam in beweging te brengen.

Praktisch


  • Een hele dag heerlijk zingen en klank maken, onder begeleiding van Yavin (Voice Transformation Coach) aan de piano en andere muzikanten.
  • Verbindende, ontspannende en bekrachtigende oefeningen ook voor wie geen of weinig ervaring (of talent) heeft met zingen. Ook ervaren zangers zullen kunnen kennismaken met een heel andere dimensie van zingen.
  • Geen bestaande liedjes of mantra's, wel klankvelden en songs op basis van jouw Authentiek Stem.
  • Je wordt verwend met een heerlijke lunch 's middags. Ook is er koffie, thee en koekjes bij aankomst en tijdens de pauze.
  • Democratische prijs, zodat iedereen kan kennismaken met de kracht van Authentiek Zingen. 
  • Mogelijkheid om het Jaartraject Authentiek Zingen op de dag zelf met € 50 korting aan te schaffen.
>