fbpx

Spread Authentic Singing

Bewustwordingsactie

Help mee om bewustwording te verspreiden door anderen in contact te brengen met Authentiek Zingen. 

Introductie

Wat zou jij wensen mocht je nog een jaar te leven hebben?

Upala's wens was om de kracht van Authentiek Zingen te delen met de wereld, om bewustzijn te verspreiden. Misschien herken je dat verlangen ook in jezelf, wil jij óók dat jouw medemens bewuster wordt?

Upala kon nog amper op haar benen staan en bijna niet meer spreken. Ze ontdekte samen met Yavin hoe Authentiek Zingen hen in staat stelde om op een diep niveau te communiceren en om expressie te geven aan al datgene wat leefde in hen. Ze waren zo enthousiast over deze ontdekking en daarom lanceerden ze het Jaartraject Authentiek Zingen.

In het anderhalf jaar dat volgde, vonden velen de weg naar Authentiek Zingen als bron voor meer bewustzijn, vreugde en vrijheid in hun leven. En dit bracht hen beiden enorm veel vreugde en vervulling. Upala stelt het trouwens intussen beter dan ooit!

Jij bent één van de deelnemers van het Jaartraject. Misschien sloot je nog maar net aan of misschien ben je al rond met de 40 weken. Maar één ding is zeker, jij koos er alvast voor om met je stem aan de slag te gaan en daarmee jezelf meer lief te hebben, expressie te durven geven aan alles in jou, authenticiteit te cultiveren en meer.

Dit pad bewandelen is zo nodig, zeker in tijden van crisis, zoals vandaag. De uitdagingen die op ons afkomen verlangen een diepe verankering in onszelf. Als we in onze liefdeskracht willen gaan staan — en niet meegevoerd willen worden door angst en manipulatie — dan is bewustzijnswerk het belangrijkste wat er ons te doen staat.

Mensen zoals jij, die ervoor kiezen om persoonlijke groei hoog in het vaandel te dragen, mogen zich niet langer verbergen in een hoekje, als zijnde 'de rare' of 'de zwever' of wat anderen ook zeggen.

Laat de mensen die de confrontatie met zichzelf gewoon uit de weg gaan, langzaam maar zeker de minderheid worden. Het is tijd dat we collectief uit de schaduw durven treden en onszelf laten zien. Dat we durven spreken over al het moois dat we tegenkomen op de weg van bewustwording. Dat we eerlijk getuigen over hoeveel dieper we het leven wel kunnen be-leven wanneer we het vanuit een ware verbinding met onszelf ervaren.

En daarom lanceren we — tegelijk met de internationale lancering van onze Engelse website: www.songdance.co — deze actie 'Spread Authentic Singing'.

Omdat we geloven dat Authentiek Zingen een toegankelijke, gegronde, vernieuwende en speelse aanpak is om in diepere verbinding met jezelf te komen.

Jij kan hierin een belangrijke rol spelen, samen met de andere deelnemers. Als we eerlijk en open durven getuigen over onze eigen ervaring, over al het positieve dat Authentiek Zingen teweeg brengt, zullen er veel mensen deze transformatie voor zichzelf wensen.

Als jij durft spreken over je twijfels, angsten en ongevoelde emoties die je ervaarde vóór Authentiek Zingen en over de transformatie die je hebt afgelegd, zullen mensen zich hierin herkennen. Ze zullen óók verlangen naar die bevrijding waar jij over getuigt.

Onze wens — om Authentiek Zingen te verspreiden — is alvast klaar en duidelijk. Voel jij die roep ook? 

Ja, ik wil Authentiek Zingen mee verspreiden.

Fantastisch!! Dat maakt ons ontzettend blij.

We willen jou dan ook zo goed mogelijk ondersteunen om dit te kunnen doen. Daarom zullen we jou voorzien van handige tools, inspiratie en tips om deel te nemen aan deze actie.

Maar dat is niet alles. We willen het extra leuk maken — ook voor jou — door een wedstrijd te koppelen aan deze actie. En er vallen super leuke prijzen te winnen!

Misschien maakte je tot nu toe al spontaan reclame voor het Jaartraject, uit puur enthousiasme? Nu willen we het gewoon nog leuker maken:

1) Jij krijgt een kortingscode waarmee je anderen gelukkig kunt maken met een korting op het Jaartraject.

2) Hoe meer mensen er inschrijven met jouw kortingscode, hoe meer kans je maakt op super leuke prijzen.

Leuke prijzen

Wanneer mensen via jou inschrijven voor het Jaartraject Authentiek Zingen, kun je onderstaande prijzen winnen.

Vanaf 1 inschrijving:

Een extra krachtige sessie Authentiek Zingen

In de sessie 'I Shine My Light' gaan we dieper en verder dan ooit in de kracht van Authentiek Zingen. De sessie duurt dan ook 40 minuten, dubbel zo lang als een gemiddelde sessie uit het Jaartraject. 

Vanaf 3 inschrijvingen:

Het Mantrapakket Authentiek Zingen met pro-licentie 

Het Mantrapakket Authentiek Zingen laat je de beste muzikale en inspirerende momenten uit het Jaartraject opnieuw beleven. De mantra's zijn langer dan in de oorspronkelijke sessies en ontdaan van hun tekst en uitleg.
Je kunt dus heerlijk genieten en gewoon zingen en opgaan in de muziek.

De pro-licentie geeft je bovendien het recht om de mantra's te gebruiken in het kader van je yogalessen, je zanggroepjes, je praktijk, je individuele coachings...

De 5 hoofdprijzen

De 5 deelnemers die de meeste mensen inspireren om in te schrijven voor het Jaartraject, worden extra in de watten gelegd. Naast de twee prijzen hierboven mogen ze kiezen uit onderstaande vijf prijzen. Daarbij heeft de 'winnaar' de eerste keuze, dan de 2de persoon enz.

Golden ticket voor de buitenlandse
Songdance Summer Retreat '21

All-in toegang tot de buitenlandse Songdance zomerretraite inclusief vluchten en luchthavenvervoer. Je kent intussen de kracht van Authentiek Zingen, maar beeld je nu in dat we die kracht in groep gaan beleven, live begeleid door piano en percussie. Heerlijk klank maken in de wilde natuur. Geheeld worden door elkaars stemmen, genieten, feesten en dansen! En uiteraard ook datgene transformeren wat ons niet langer dient en daarbij ondersteund worden door de ganse groep en door de professionele begeleiding.

Gepersonaliseerde sessie Authentiek Zingen
met mantra op maat

Wat zou je vinden van een sessie Authentiek Zingen helemaal speciaal voor jou gemaakt? We overleggen samen over welk thema je graag een sessie wil, bij welke emotie je ondersteuning wil, voor welke energie je wenst te zingen, enz. We werken samen een mantra uit waar jij je helemaal goed bij voelt, een mantra op maat. Je kunt zelfs kiezen welke instrumenten je graag in de sessie zou willen hebben en dan gaan we voor jou aan de slag!

Laat het Jaartraject overal klinken met de
Sonos Move (bluetooth en wifi speaker)

Weerklonken de sessies van het Jaartraject tot nu toe door je laptopboxjes of door de speakers van je telefoon? Dan ben je vast toe aan een krachtig en helder geluid. Met de Sonos Move (t.w.v. € 399) kun je overal genieten van het Jaartraject dankzij de ingebouwde accu. Verbind de Sonos Move met je wifi-netwerk thuis of met je telefoon via Bluetooth en je kan direct aan de slag!

Twee plaatsen voor een Healing Wave workshop in België of Nederland

Wil je graag groeien in bewustzijn, oude patronen doorbreken en emoties bevrijden? Dan is een Healing Wave een krachtig geschenk aan jezelf. Tijdens deze dag krijgen de deelnemers de kans om individueel aan een thema te werken en een Healing Wave te ondergaan. Daarbij neemt de groep een actieve rol op in het ritueel met stem, beweging en energie. De transformatie trilt door voor eenieder.
De lunch is inbegrepen en jij kiest wie jou mag vergezellen op deze bijzondere dag.

Individuele Groei- en Transformatiesessie 
met Yavin (online - 60 minuten)

Tijden een individuele sessie met Yavin heb je de kans om diepgewortelde patronen en conditioneringen tegen het licht te houden. Yavin begeleidt jou om via de kracht van Authentiek Zingen klank te geven aan datgene wat je niet langer dient en meer liefde en vrijheid te cultiveren. Je wordt op maat begeleid volgens jouw wensen, binnen wat jouw lichaam en geest aankan. Als het past binnen de sessie kan er ook Authentiek Gezongen worden voor jou. Dan kun je genieten van de helende klanken van Yavin én Upala.

Hoe deelnemen?

Na inschrijving via het onderstaand formuliertje ontvang je de persoonlijke kortingscodes waarmee je je vrienden en kennissen kunt laten inschrijven voor het Jaartraject Authentiek Zingen:

€270 i.p.v. €300 voor de eenmalige betaling 

10 x €31 i.p.v. 10 x €35 voor de periodieke betaling.

Die inschrijvingen via jouw kortingscodes leveren jou dan punten op, waarmee je kans maakt om in de prijzen te vallen.

10 punten voor een inschrijving via eenmalige betaling
5 punten voor een inschrijving via periodieke betaling

Let wel, je kunt enkel deelnemen aan deze wedstrijd als deelnemer of ex-deelnemer van het Jaartraject Authentiek Zingen. Indien je nog geen deelnemer bent, kun je hier inschrijven voor het Jaartraject.

Deelnemen aan de wedstrijd

Vul hier het e-mailadres in dat je gebruikt hebt voor je inschrijving voor het Jaartraject Authentiek zingen:
Vul je voornaam in
Kies een naam die zal verschijnen in de puntentabel. Dit kan je echte naam zijn of een verzonnen naam, indien je liever anoniem wilt blijven. Zorg echter voor voldoende uniciteit door bijvoorbeeld de initialen van de achternaam te gebruiken of een cijfer toe te voegen.

Wedstrijdreglement

 • Wie kan deelnemen aan deze wedstrijd? Alle huidige en voorbije deelnemers van het Jaartraject Authentiek Zingen, inclusief de deelnemers die momenteel 'op pauze' staan. Indien je het Jaartraject hebt stopgezet kun je niet deelnemen.
 • Wanneer loopt de wedstrijd? De wedstrijd loopt van 1 t.e.m. 30 september 2020. Je kunt gedurende de hele maand deelnemen aan de wedstrijd, maar de einddatum om in te stappen in de wedstrijd is 20 september 2020.
 • Hoe kan je deelnemen? Door je voornaam en e-mailadres hierboven op te geven. Vervolgens krijg je jouw persoonlijke kortingscodes toegestuurd per mail en andere informatie die je kunt gebruiken om het Jaartraject te promoten.
 • Hoe wordt het klassement bepaald? We houden bij hoeveel iedere kortingscode wordt gebruikt bij inschrijving voor het Jaartraject Authentiek Zingen tijdens de looptijd van de wedstrijd. Het gebruik van de kortingscode voor de eenmalige betalingsoptie levert 10 punten op en het gebruik van de kortingscode op de periodieke betalingsoptie levert 5 punten op. Het klassement zal gedurende de wedstrijd beschikbaar zijn voor alle deelnemers, waardoor je jouw plaats op de ranglijst kunt nakijken. Deze puntentabel zal beschikbaar zijn op de Ondersteuningspagina.
 • Wat zijn de prijzen?
  • Iedereen die minstens 1 persoon aanbrengt, wint een extra lange sessie Authentiek Zingen.
  • Iedereen die minstens 3 personen aanbrengt, wint daarboven het Mantrapakket met pro-licentie.
  • De 5 deelnemers met de meeste punten hebben daarnaast keuze uit de 5 hoofdprijzen (zie hierboven). De deelnemer met de meeste punten (de grote winnaar) heeft daarbij eerste keuze, dan de 2de deelnemer met de meeste punten, dan de 3de, dan de 4de en dan de 5de. 
 • Wat bij een gelijkstand? In geval van een ex aequo van de punten zal er gekeken worden naar het aantal inschrijvingen. Indien er daarna nog steeds een ex aequo wordt vastgesteld zal er via een online random generator worden geloot. 
 • Wanneer worden de prijzen uitgereikt? In de eerste week van oktober 2020 zullen we een initiële ranglijst bekendmaken. Echter, vanwege de 30 dagen geld-terug garantie dienen we nog tot 1 december te wachten voor het definitieve klassement. Indien er mensen opnieuw uitschrijven voor het Jaartraject, zullen die punten in mindering worden gebracht. De officiële prijsuitreiking zal dus plaatsvinden tijdens de eerste week van december 2020. De datum van de effectieve inontvangstneming zal verschillen van prijs tot prijs.
>